Grafik Saati Dergisi Aralık 2017 Blog

Büyük yılbaşı örgü çekilişinde neler verdik 10 kişiye; 2 çanta, 3 fırfırlı atkı, 1 kafesli atkı, 1 yarasa kollu kazak, 1 eteği verev, krem rengi salaş kazak, 1 hırka ve bir de panço
Çocuklarla Şiddetsiz İletişim Dili : Şefkati Engelleyen İletişim Yazan: Zeynep Sertkaya
Doğamız gereği iletişim kurmak zorunda olmamıza rağmen , bazı iletişim şekilleri bizi doğamızdaki şefkatten uzaklaştırır. Oysa ki ŞEFKAT çocuğumuzla kurmamız gereken iletişim dilinin temel taşlarındandır.

Vintage giyim tarzı Yine bir aradan sonra buradayım, ve ilk konu olarak vintage giyim tarzını seçtim. Nedeni ise bu giyim tarzının modasını kaybetmeyecek, her daim dinamikliğini koruyan tek tarz olması.
Obezite salgını: Beden kitle endeksi son durum Yapılan hesaplamalarda bireylerin boy ve kilo ölçümlerine göre hesaplanan 'beden kitle endeksi' 25-29,9 arasında ise kişi 'aşırı kilolu', 30-40 arasında ise 'obez', 40 ve üzeri ise 'ileri derecede obez' olarak kabul ediliyor.
Armani ve moda dünyasında Armani çizgisi Armani ilk kadın koleksiyonunu 1975 yılında tanıttı ve o modellerde, eşitlik mücadelesi veren kadınların mücadelesini öne çıkarttı...
Brownie Kurabiye tarifi Kurabiyeler piştikten sonra soğuk şerbete batıralım ve bir kaba dizelim. Kalan şerbeti kurabiyelerin üzerine dökelim.
Fikret Mualla

Yorumlar

Yorum Gönder